Табела 2023-2024 /предпионири/

Омладинска лига ФС Кантона Сарајево

ПОЗ КЛУБ МЕЧ ПОБ НЕР ПОР ГР БОД
1 Академика 7 7 0 0 29 21
2 Унис 7 6 0 1 14 18
3 Гласинац 1936 7 4 0 3 17 12
4 Танго 7 3 2 2 2 11
5 Младост (Ж) 7 2 1 4 -10 7
6 Нови Град 7 1 2 4 -6 5
7 Младе наде 7 1 1 5 -31 4
8 Соколац 7 0 2 5 -15 2
9 Спарта 0 0 0 0 0 0