Распоред и резултати 2023-2024 /предпионири/

Омладинска лига ФС Кантона Сарајево

КОЛО ДАТУМ ДОМАЋИН ГОСТ РЕЗУЛТАТ
1 16.09.2023. Младе наде Гласинац 1936 1:9
2 23.09.2023. Гласинац 1936 слободан /
3 30.09.2023. Гласинац 1936 Спарта /
4 07.10.2023. Младост (Ж) Гласинац 1936 2:7
5 14.10.2023. Гласинац 1936 Нови Град 5:0
6 21.10.2023. Соколац Гласинац 1936 1:4
7 28.10.2023. Гласинац 1936 Академика 3:4
8 04.11.2023. Унис Гласинац 1936 4:3
9 11.11.2023. Гласинац 1936 Танго 2:4
10 Гласинац 1936 Младе наде
11 слободан Гласинац 1936
12 Спарта Гласинац 1936
13 Гласинац 1936 Младост (Ж)
14 Нови Град Гласинац 1936
15 Гласинац 1936 Соколац
16 Академика Гласинац 1936
17 Гласинац 1936 Унис
18 Танго Гласинац 1936