Табела 2022-2023 /петлићи/

Омладинска лига ФС Кантона Сарајево

ПОЗ КЛУБ МЕЧ ПОБ НЕР ПОР ГР БОД
1 Академика 21 16 4 1 68 52
2 Фер плеј 21 13 4 4 42 43
3 Спарта 21 13 4 4 32 43
4 Унис 21 11 3 7 16 36
5 Добриња 21 11 3 7 8 36
6 Младе Наде 21 8 5 8 -4 29
7 Гласинац 1936 21 8 4 9 -7 28
8 Игман 21 6 9 6 -2 27
9 Јанг бојс 21 8 3 10 -18 27
10 Младост (Илиџа) 21 4 7 10 -18 19
11 Деветка 21 2 2 17 -51 8
12 Илијаш 21 2 0 19 -66 6