Табела 2021-2022 /петлићи/

Омладинска лига ФС Кантона Сарајево

ПОЗ КЛУБ МЕЧ ПОБ НЕР ПОР ГР БОД
1 Унис 16 14 1 1 54 43
2 Ј Академија 16 11 1 4 28 34
3 Бамбиноси 16 11 0 5 31 33
4 Гласинац 1936 15 10 0 5 9 30
5 Младе Наде 15 9 1 5 12 28
6 Сокер 16 5 1 10 4 16
7 КМН Вогошћа 15 3 0 12 -35 9
8 Атлетико 15 2 2 11 -39 8
9 Фамос 16 2 0 4 -64 6