Распоред и резултати 2022-2023 /петлићи/

Омладинска лига ФС Кантона Сарајево

КОЛО ДАТУМ ДОМАЋИН ГОСТ РЕЗУЛТАТ
1 18.09.2022. Игман Гласинац 1936 0:0
2 25.09.2022. Гласинац 1936 Фер плеј 1:3
3 02.10.2022. Младе Наде Гласинац 1936 1:4
4 09.10.2022. Гласинац 1936 Академика 0:7
5 16.10.2022. Илијаш Гласинац 1936 1:3
6 23.10.2022. Спарта Гласинац 1936 0:0
7 30.10.2022. Гласинац 1936 Јанг бојс 1:2
8 06.11.2022. Деветка Гласинац 1936 1:1
9 13.11.2022. Гласинац 1936 Унис 2:3
10 20.11.2022. Добриња Гласинац 1936 0:1
11 27.11.2022. Гласинац 1936 Младост (Илиџа) 1:0
12 12.03.2023. Гласинац 1936 Игман 2:1
13 19.03.2023. Фер плеј Гласинац 1936 0:0
14 26.03.2023. Гласинац 1936 Младе Наде 0:3
15 02.04.2023. Академика Гласинац 1936 2:1
16 09.04.2023. Гласинац 1936 Илијаш 4:1
17 16.04.2023. Гласинац 1936 Спарта 0:3 рег.
18 23.04.2023. Јанг бојс Гласинац 1936 2:4
19 07.05.2023. Гласинац 1936 Деветка 2:0
20 14.05.2023. Унис Гласинац 1936 3:2
21 21.05.2023. Гласинац 1936 Добриња 0:3 рег.
22 28.05.2023. Младост (Илиџа) Гласинац 1936