Табела 2022-2023 /јуниори/

Омладинска лига Источно Сарајево

ПОЗ КЛУБ МЕЧ ПОБ НЕР ПОР ГР БОД
1 Славија 7 7 0 0 23 21
2 Дрина ХЕ 7 4 1 2 -4 13
3 Гласинац 1936 7 1 2 4 -3 5
4 Фамос 9 0 3 6 -16 3