Распоред и резултати 2022-2023 /јуниори/

Омладинска лига Источно Сарајево

КОЛО ДАТУМ ДОМАЋИН ГОСТ РЕЗУЛТАТ
1 15.09.2022. Гласинац 1936 Фамос 4:1 (2:0)
2 28.09.2022. Гласинац 1936 Славија 1:3 (0:1)
3 06.11.2022. Дрина ХЕ Гласинац 1936 1:0 (0:0)
4 12.10.2022. Фамос Гласинац 1936 0:0
5 16.11.2022. Славија Гласинац 1936 3:1 (2:1)
6 12.04.2023. Гласинац 1936 Дрина ХЕ 1:2 (1:1)
7 23.05.2023. Гласинац 1936 Фамос 3:3 (2:1)
8 Гласинац 1936 Славија :
9 Дрина ХЕ Гласинац 1936 :