Табела 2022-2023 /цицибани/

Омладинска лига ФС Кантона Сарајево – група ,,Б“

ПОЗ КЛУБ МЕЧ ПОБ НЕР ПОР ГР БОД
1 Деветка 18 14 2 2 62 44
2 Кик оф 18 11 0 7 6 33
3 Сокер 18 9 4 5 14 31
4 Унис 18 9 3 6 5 30
5 Сити Академија 18 8 1 9 -8 25
6 Соколац 18 8 1 9 -14 25
7 Бетаклуб 18 6 3 9 -13 21
8 Злазне копачке 18 7 0 11 -20 21
9 Младост (Илиџа) 18 5 3 10 -8 18
10 Гласинац 1936 18 4 1 13 -24 13