Трећег дана јубиларног 10. Меморијалног међународног омладинског фудбалског турнира „Срђан Томић – Владица Бабовић Соколац 2022“ одигране су утакмице у категорији „У 10“ , млади фудбалери рођени 2012. године. Наступило је десет клубова подељених у две групе .

У групи „А“ су играли: Омладинац Хан Пијесак, ФК Соколац, ШФ Бамби Вишеград , Олимп Пале и ФК Гласинац 1936 1 Соколац.

У групи „Б“ су наступили : СФК Либеро Горажде, ФК Нови Град Сарајево, ФК Младост Рогатица, ФК Романија Пале и ФК Гласинац 1936 Соколац 2.

Након одиграних утакмица по групама уследили су сусрети за треће место и финале. Освајачи бронзане медаље су фудбалски полетарци Олимпа са Пала који су савладали екипу Новог Града . Нако што је утакмица завршена без победника приступило се извођењу пенала , а млади Паљани су тријумфовали резултатом 8:7.

У финалном сусрету СФК Либеро је освојио победнички пехар победом над екипом домаћина Гласинца 1936 1 резултатом 2:0. За најбољег играча у овој узрасној категорији проглашен је Алекса Ћосовић из Олимпа, најбољи стрелац је Фарис Манџо члан СФК Либеро, најбољи голман је Андреј Маловић играч домаћина ,ФК Гласинац 1936 1, играч који подсећа на Срђана Томића „ 7“ Недим Карахметовић СФК Либеро, а његов клупски колега играч који подсећа на Владицу Бабовића „ 1“ Аднан Тихић.