Већ два дана на Сокоцу се одржава 10. јубиларни Међународни меморијални омладински турнир „Срђан Томић – Владица Бабовић “ који се игра у знак сећања на рано преминуле фудбалере Гласинца 1936, а под слоганом „Они живе“ .

Првог дана надметали су се фудбалски полетарци у категорији „У 15“ .

У сусрету за треће место Стакорина из Чајнича је савладала кипу Сокоца , након извођења пенала резултат је био 7:6 . У финалу Романија је била боља од Гласинца 1936 и славила са 2:0.

Најбољи играч у овој старосној категорији је Борис Делипара из победничке екипе Романије, његов клупски колега Лазар Плазичић је најбољи голман, а најбољи стрелац је Лука Томић члан Стакорине . За играча који подсећа на Срђана Томића ( 7 ) проглашен је Јован Каповић из Гласинца 1936 а голман који подсјећа на Владицу Бабовића ( 1) је Матија Маријановић такође члан домаћина Гласинца 1936.

Другог дана турнира на у категорији „ У 13 „ такмичило се 12 екипе подељених у три групе. У завршници треће место је освојила екипа Шампион из илиџе који је славио против Олимпа са Пала резултатом 5:1, а победничким пехаром и златним медаљама се окитила екипа Спарте из Сарајева која је са 1:0 победила Либеро из Горажда.

Најбољи играч у категорији „У 13“ је Амер Сирћо ШФ Спарта, најбољи стрелац Галиб Салан из Либера, а најбољи голман Асад Аговић ШФ Шампион Илиџа. „ 7“ Бењсмин Авдић ШФ Спарта и „1“ Армин Пештак „ СФК либеро.