Екипа Сутјеске наставила је успешну серију у контролним сусретима пред наступајућу сезону у прволигашком каравану Републике Српске. Након што су одиграли нерешено против Леотара, а потом победили Колину и Романију , изабраници Миљана Радановића су тријумфовали на Сокоцу против Гласинца 1936.

Од почетка сусрета гости су имали теренску иницијативу, а домаћи играчи су покушавали брзим контранападима да угрозе гол гостију. И једни и други су се у отварању сусрета нашли у пар изгледних прилика али ипак први су се радовали Фочаци. Окука је у 19. минуту лепо прошао по десно страни , пред голом Сокочана упослио искусног Рашевића који из непосредне близине тресе мрежу домаћег тима. На почетку другог дела водила се изједначена борба па су Сокочани успели да стигну до поравнања резултата , успаваност одбране гостију искористио је Рајић који је у казненом простору пронашао Шуку, а даровити голгетер шаље лопту иза леђа доскорашњег клупског колеге Пајевића. Коначан резултат постављен је у 75. минуту поново је Окука све лепо урадио, уз десну аут линију , потом асистирао Радовићу који шаље лопту под пречку гола домаћег тима.

Од нове фудбалске сезоне у Другој лиги Републике Српске група Исток Сокочани ће наступати са новим именом – ФК Гласинац 1936. Изворном имену клуба је додата година оснивања и у будућности ће екипа са Баре носити нови назив клуба. Потсјећања ради након пуних 75.година постојања под именом ФК Гласинац који је исписао историју и две сезоне наступао у Премијер лиги БиХ, пре десетак година име је промењено у ОФК Гласинац 2011 .

ГЛАСИНАЦ 1936 – СУТЈЕСКА (Ф) 1:2 (0:1)

Стадион: Бара
Гледалаца: 100
Судија: Немања Јовичић (Источни Стари Град)

Стријелци: Шука 60.минут (Гласинац 1936), Рашевић 19. и Радовић 75. минут (Сутјеска)

Гласинац 1936: Крунић, Деурић, Жугић, Пајевић, М. Вујичић, М. Дебелногић, Д. Дебелногић, Шкобо, Витомир, Шука, Рајић. Играли су још: Јоловић, Ма. Вујичић, Лиздек, Пејановић, Петрић, Чортан, Вуковић.

Сутјеска: Пајевић, Михајловић, Милутиновић, Пљеваљчић, О, Мојовић, Ђоковић, Н. Мојовић, Даниловић, Благојевић, Рашевић, Окука. Играли су још: Бурило, Арбиња, Д. Мојовић, Филиповић, Радовић, Павловић, Матовић, Ивановић, Марковић, Шупић.