Празне пушке на Романији

Аутор: Славиша Вукашиновић

У одложеном сусрету 18. кола друголигашког Истока Републике Српске, а и комшијском дербију Гласинац 2011 и рогатичка Младост су поделили бодове. Меч је завршен најнепопуларнијим резултатом, без пуно прилика.

Утакмица је одиграна по киши и лошем времену а очито је и велика пауза која је наступила у првенству ради Ковида 19 утицала на слабу фудбалску представу актера овог сусрета. Прво полувреме је протекло са пар полуприлика са обе стране, слично је било и у наставку. Гласинац је постигао погодак у 74. минуту преко Милоша Вујичића који је поништен због офсајд позиције.

У финишу утакмице гости из Рогатице су били три пута у добрим приликама, али је ударац Лимића у 81. минуту завршио преко гола, а шутеве Савића у 85. и Лукића у 87.минуту добро одбранио најбољи актер меча Милош Пајевић.

У првом колу Лиге за првака, које се игра у суботу 1.маја, Гласинац ће дочекати Милиће, док ће у првом колу Лиге за опстанак Младост дочекати паљанску Романију.

ОФК „ГЛАСИНАЦ 2011“ СОКОЛАЦ – ФК ,,МЛАДОСТ” РОГАТИЦА
0:0

Друга лига ФС РС – исток
Сезона:
2020/2021
Коло:
XVIII
Стадион:
„Бара”

СУДИЈЕ:
Барјактаревић Миле (Бијељина)
Иконић Александар (Бијељина)
Тојић Бојан (Бијељина)

ДЕЛЕГАТ:
Вуковић Мирослав (Гацко)

ОФК „ГЛАСИНАЦ 2011″

Ми.Пајевић, Деурић, Ми.Вујичић, Пр.Пајевић, Лончаревић, А.Пејановић (од 90′ Лиздек), Рајић, Дебелногић, Жугић, Шкобо, Шука

Тренер: Крешталица Огњен

ФК „МЛАДОСТ”

Шеховац, Божовић, Лимић, Ћаћић, Б.Обрадовић, Дувњак (од 66′ Ђуровић), Маријановић, Лукић(од 93′ Нешковић), Тошовић, Савић, Николић (од 75′ Д. Обрадовић)

Тренер: Јовановић Драган