Oрганизациони одбор деветог по реду Меморијалног омладинског фудбалског турнира „Срђан Томић & Владица Бабовић” прелиминарно је одлучио да се овогодишњи турнир одржи у периоду од 3. до 5.јула.

На састанку је разматрана сама организација ове манифестације, услијед новонaстале ситуације изазване појавом вируса корона. Између осталог, одлучено је да се у случају евентуалне не могућности одржавања, турнир помјери за први дозвољен термин о чему ће пријављене екипе бити благовремено обавијештене.

Уз традиционални слоган „Они живе„, од 25.маја почињу пријаве екипа и трајаће до 30.јуна. Жријеб је предвиђен за 1.јул, а свечано отварање заказано је за 3.јул у 12 часова на стадиону „Бара“.

Овом спортско-рекреативном манифестацијом за дјечаке од 6 до 15 година, његује се успомена и сјећање на рано преминуле играче Фудбалског клуба „Гласинац“ Срђана Томића (1986-2005), члана младе репрезентације Босне и Херцеговине и Републике Српске и Владицу Бабовића (1977-2017), фудбалског човјека, тренера, голмана…

Број селекција по свакој категорији је ограничен. За све додатне информације на располагању су следећи контакт подаци:

Телефон: +387 (0) 66 937 508
E-mail: ofkglasinacsokolac@gmail.com
Веб сајт: www.ofkglasinacsokolac.com
www.facebook.com/mofttomicbabovic

ПОКРОВИТЕЉИ

Покровитељи овогодишњег МОФТ-а „Срђан Томић & Владица Бабовић“ су Општина Соколац, Град Источно Сарајево и спортска кладионица „Williams“.

МОФТ „Срђан Томић & Владица Бабовић“ чији је организатор Омладински фудбалски клуб ,,Гласинац 2011″ је од 2018. године уврштен у званични календар Фудбалског савеза Републике Српске.