Пријава екипа за Меморијални омладински фудбалски турнир /МОФТ/ „Срђан Томић & Владица Бабовић“, за дјечаке од 6 до 14 година, који се одржава наредног викенда у Сокоцу трајаће до уторка, 18. јуна.

За осмо издање ове спортско-рекреативне манифестације, која његује успомену и сјећање на рано преминуле играче Фудбалског клуба „Гласинац“ Срђана Томића (1986-2005), члана младе репрезентације Босне и Херцеговине и Републике Српске и Владицу Бабовића (1977-2017), фудбалског човјека, тренера, голмана пријављено је до сада 630 младих фудбалера односно 27 клубова са 59 селекција.

Током три дана турнира дјечаци из Републике Српске, Федерације БиХ, Србије и Црне Горе такмичиће се у пет категорија: У14, У12, У10, У9 и У7, а први пут учешће на МОФТ-у потврдиле су екипе из Подгорице и Мостара. На меморијалу ће наступити и бијељински Радник, екипе из Новог Сада, Ариља, Прибоја, Пљеваља, Сарајева, Бугојна…

За побједнике обезбијеђене су медаље, пехари и дипломе, а по први пут, од ове године, у категорији У14 додијељиваће се прелазни пехар побједнику турнира.

Пријаву екипа могуће је извршити на број телефона 066/937-508, мејлом ofkglasinacsokolac@gmail.com и путем званичног сајта ОФК „Гласинац“ www.ofkglasinacsokolac.com.

Жријеб група предвиђен је за 19.јун, а свечано отварање заказано је за 21.јун у 10 часова на стадиону „Бара“ у Сокоцу.

Они живе…