Телефон: 066 937 508
Адреса: Милана Шарца 8, 71350 Соколац

БОЈА

Боја клуба је црвено плава, а резервна боја је црвена.

АМБЛЕМ

Амблем клуба има облик штита са пољима црвено-плаве боје. На врху штита је круна на којој се налази крст са четири ћирилична слова „С“ испод круне тробојка црвене, плаве и бијеле боје. У штитном пољу налази се фудбалска лопта и логотип ћириличног слова „Г“ које задире у оба поља, као и исписано име Клуба – ОФК „Гласинац 2011“, у лучном облику одоздо према горе. Круна и обод штита су златно жуте боје.

ЗАСТАВА

Застава Клуба је правоугаоног облика размјере страна 1:2 црвено-плаве боје са текстом: Омладински фудбалски клуб „Гласинац 2011“ Соколац.

ПЕЧАТ

Печат Клуба је округлог облика, пречника 30 мм, простор унутар круга је исписан ћириличним текстом: Омладински фудбалски клуб „Гласинац 2011“ Соколац, од кога се ка спољном кругу одвајају четири крака и стиче се утисак фудбалске лопте типа „танго“. У самом центру печата утиснут је логотип ћириличног слова „Г“ и бијели круг који представља лопту.

КРСНА СЛАВА

Крсна слава Клуба је 19. децембар Свети Никола – Никољдан. Никољдан је празник Српске православне цркве посвећен Светом Николи, епископу Мире Ликијске. Празник Никољдан је у црквеном календару уписан црвеним словима као: Свети Николај, архиепископ мирликијски Чудотворац – Никољдан.